Zilverdag.nl

Junior Challenge

Een ambacht kan alleen blijven bestaan als jonge mensen erdoor gegrepen worden. Ben jij creatief en wil je laten zien wat je in huis hebt? Doe dan mee met de Junior Challenge! Vorig jaar won Ivar de Heij met zijn prachtige werkstuk!

Wat is de Junior Challenge? 
Tijdens de Nationale Zilverdag op Tweede Pinksterdag is er een tentoonstelling met een wedstrijdelement: de Silver Challenge. De Silver Challenge wordt tentoongesteld in de Hoge Vierschaar onder het stadhuis van Schoonhoven. Een deel van de expositie is ingericht als Junior Challenge. Hieraan doen kinderen mee. Het is mogelijk om op woensdag 10 en 17 mei tussen 15.00 en 17.00 uur aan je werkstuk te werken in het Zilvermuseum. Laat wel even weten of je komt! Natuurlijk mag je je werkstuk ook gewoon thuis maken. Deelname is gratis. 

De werkstukken van de Junior Challenge worden professioneel beoordeeld en vastgelegd door een fotograaf. De prijsuitreiking vindt plaats aan het einde van de Nationale Zilverdag, vanaf 17.00 uur in de Grote of Bartholomeuskerk.

Doe jij mee?
Wil jij deelnemen? Bekijk de criteria waaraan jouw werkstuk moet voldoen en schrijf je hieronder direct in! Door inschrijving voor de Junior Challenge geeft je ouder/wettelijk vertegenwoordiger toestemming aan de Stichting Nationale Zilverdag voor gebruik van je naam, foto’s en videomateriaal voor website, social media en promotiemateriaal. 

De Junior Challenge wordt gesponsord door Asis-T.